06 mei 2021

Soda studio benoemt Flin Nortier tot partner

Flin Nortier is benoemd tot partner van digital productdesign bureau Soda. Nortier is al ruim 8 jaar betrokken bij Soda, onderdeel van het Amsterdamse bureau collectief MakerStreet.

Nortier: gat tussen mens en business verkleinen

Nu de oorspronkelijke partners Evan Gelders en Jasper Olieroock hun focus volledig hebben gelegd op MakerStreet, is het aan Flin Nortier de beurt om Soda als design bureau verder te ontwikkelen, het team te leiden en sales en marketing te bedrijven. Samen met team leads Peter Klaas Vrieswijk en Miriam Pfeiffer en lead designer Jeroen van de Ruit geeft Nortier Soda een nieuwe impuls.

Flin wil Soda naar het volgende niveau brengen door steeds verder het gat tussen mens en business te verkleinen. Bijvoorbeeld door meer impact te maken in het voortraject van projecten door samen met klanten de strategische basis van het product te leggen en de geïntegreerde samenwerking met techniek verder te versterken.

Dit is me op het lijf geschreven. Voor mij had dit altijd al de focus in projectwerk en later in het aansturen van ons team. Nu kan ik dit op een nog grotere schaal realiseren. Een prachtige uitdaging.

Flin Nortier

Nortier's impact op Soda

Flin maakte bij Soda een snelle groei door van User Experience Designer, naar Lead User Experience Designer en vervolgens naar Managing UX Director. Flin heeft in deze rollen ervaring opgedaan met alle aspecten van het runnen en laten groeien van een ambitieus design bureau. Zo ontwikkelde hij de bureaustrategie en professionaliseerde hij de organisatie onder andere door het structureren van rolverdelingen en ontwikkelen van onboarding- en trainingsprogramma’s.

De blijvende focus op digitale transformatie van ondernemingen geeft Soda studio de kans om het leven en werk van al haar eindgebruikers fijner en sneller te maken. Met Flin Nortier als nieuwe partner gaan we ervoor zorgen dat we nog groter en impactvoller worden in dit vakgebied en voor onze klanten.

Evan Gelders

MakerStreet: ambitie om te groeien met ondernemers

Als managing partners van MakerStreet zijn Jasper en Evan trots dat er er nieuwe garde klaar staat om het roer over te nemen, bij Soda maar ook bij de andere labels van MakerStreet zoals Resoluut, Mr Koreander en Webflight. Evan: “Binnen MakerStreet hebben we het doel groot te worden in ons eigen specialisme en om al ondernemend te groeien. In het bijzonder ook om werknemers ondernemende kansen te bieden. Onze ambitie om te groeien met ondernemers is nog lang niet klaar.

 

Soda studio is een strategisch product ontwerpbureau in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van digitale producten met impact op mens én business.

 

Written by

-

Bekijk alle blogs