10 augustus 2022

Soda zet met benoeming Jeroen van de Ruit in op internationale groei

Flin Nortier

Managing partner

Jeroen van de Ruit is benoemd tot partner van Amsterdams digital product design bureau Soda. Van de Ruit is al ruim 6 jaar betrokken bij Soda, waarin hij projecten strategisch en inhoudelijk heeft geleid. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder versterken van de strategische samenwerking met klanten.

Na aanstelling van Flin Nortier als partner in 2021 stapt Jeroen van de Ruit (1988) per 1 juli 2022 in als partner bij het digital product design bureau. Hij wordt verantwoordelijk voor de strategische samenwerking met klanten. Van de Ruit heeft als Lead UX Design bij Soda grote projecten aangestuurd en zal met deze aanstelling verder nadruk leggen op samenwerking met internationaal georiƫnteerde klanten.

De juiste focus om groei te faciliteren

“Met de benoeming van Jeroen als partner ontstaat er een tweekoppig directieteam waarmee we nog meer aandacht kunnen geven aan het samenwerken met internationale klanten en de ontwikkeling van ons team,” vertelt Flin Nortier. Het management van Soda wordt aangevuld met Head of Design Miriam Logister en Head of Operations Jany Jacott.

We werken al jaren met mooie opdrachtgevers die vanuit Nederland over de hele wereld impact maken. Een aantal van deze klantcases hebben erkenning gekregen bij internationale design awards, zoals de Webby Awards, de Lovie Awards en de Red Dot Design Awards. Hiermee laten we zien dat we op internationaal niveau zeer relevant zijn.

Jeroen van de Ruit

Nederlands digitaal productontwerp doet het wereldwijd goed

Nederland heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de designwereld. Op digitaal vlak is dit niet anders. Door onze mentaliteit en het goed kunnen samenwerken in interdisciplinaire teams, kunnen wij relevante digitale ervaringen creƫren met focus op de eindgebruiker.

De teams bij onze opdrachtgevers zijn vaak al internationaal georiƫnteerd. Daarbij wordt ons UX design over de hele wereld gebruikt, voor opdrachtgevers in Arabische landen tot grote Europese steden van Helsinki tot Malaga

Jeroen van de Ruit

Over Soda

Soda is een digital product design bureau, gespecialiseerd in het ontwerpen van op maat gemaakte producten en diensten. Met een team van meer dan 25 ontwerpers en strategen zetten we abstracte ideeƫn en complexe concepten om in doelgerichte en menselijke ervaringen.

Soda werkt voor opdrachtgevers zoals Bol.com, Jacobs Douwe Egberts, Recharge.com, Ahold, Twill en Fit For Free. Soda is gevestigd in Amsterdam.

Written by

Flin Nortier - Managing partner

Bekijk alle blogs