Gelijk in de eerste categorie waar Resoluut en Soda voor genomineerd waren, Service, sleepte zij goud in de wacht voor Tap to go. ‘Spot on, recht in de roos’. Het innovatieve winkelconcept maakte indruk bij de jury omdat het naadloos aansluit op de wensen van de gebruiker. Albert Heijn is niet bang om risico’s te nemen om hun klanten optimaal te bedienen en voorop te lopen met technologie.

Ook in de tweede categorie, Activation, konden de handen omhoog. Dit keer pakte Resoluut goud met de Huishoudbeurs app. De app scoorde veel punten door de slimme toepassing van crowd control. Gebruikers kunnen in de app kortingen en producten winnen welke op te halen zijn bij de Huishoudbeurs bij verschillende stands. Een handige manier om gebruikers naar verschillende plekken op de Huishoudbeurs te sturen, én het hele jaar door dat typische Huishoudbeursgevoel vast te houden.

Naast goud werd er ook zilver gewonnen. In de categorie E-commerce pakte Resoluut de tweede prijs voor het herontwerp van de bol.com app. Door indrukwekkende omzetstijging en focus op personalisatie in de app blijft bol.com een van de voorlopers op het gebied van e-commerce.

Ook Tap to go won zilver, dit keer in de categorie Tools. De jury prees het innovatieve aspect en de potentie om te schalen. Ook de omzetstijging aan de hand van de eerste resultaten belooft veel goeds voor de toekomst.

Als mooie bonus won Albert Heijn ‘company of the year’. Mede dankzij de goede samenwerking met Soda en Resoluut en de succesvolle projecten.