Creating products people love to use

Digitale productontwerpers die prikkelen met innovatie. Met onze passie voor digitaal mikken we op de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Producten die een lach op je gezicht toveren: daar doen we het voor!

Over Soda


Zo denken we erover

Goede producten vind je waar zakelijke doelen, wensen van gebruikers en goed productontwerp elkaar kruisen. Dit is precies de plek waar wij graag zitten en een sterk geformuleerde propositie uitdenken. Aan onze designers de taak om dit tot in de puntjes uit te werken. Scherpe keuzes durven maken is hierbij een must. Dit is de manier waarop wij tot dat lekker eenvoudige product komen, dat met liefde gebruikt wordt.


Zo pakken we het aan

Wij doen niet geheimzinnig over het Soda recept. Ieder project verdient zijn eigen formule van concepting, design en optimalisatie. Samen werken we naar een eindresultaat dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Licht bruisend met een succesvolle afdronk.


We zijn visuele denkers, met hart voor structuur. Waarom praten als je dingen kan vangen in schema’s en schetsen? We maken daarmee jouw ambitie werkelijkheid en je product snel concreet.

In één ding zijn we heel stellig: we testen altijd met de eindgebruiker. Een product tot leven wekken in een gebruikerstest is vaak waardevoller dan uren vergaderen in een stoffig kantoor. De waarde van een product ligt voor ons in het gebruik ervan.

Kom anders een keertje langs. Dan gaan we samen opzoek naar inspiratie!Expertise

Digital Strategy

Samen vinden we dé uitvoerbare online strategie die rekening houdt met jouw doelstellingen en de wensen van je eindgebruiker.

User Centered Design

Website, app of service, wij ontwerpen altijd voor de gebruiker. Uiteraard gebaseerd op goed user-research.

UX Research

Met onze onderzoekende geest zorgen we voor de meest waardevolle inzichten over jouw klant/eindgebruiker. Alle wensen en inzichten boven tafel.

Lees meer

E-commerce

Wij snappen conversie. In E-commerce gaat het nou eenmaal ook om harde cijfers. Met een redesign, analytics en A/B tests zorgen wij voor jouw stijgende lijn.

Vacatures

Senior interaction designer / UX-strateeg

We zijn als bureau hard aan het groeien, daarom zoeken wij een senior designer die het verschil kan en durft te maken in user experience en strategie.

Meer informatie

Medior interaction designer / UX-strateeg

Wij zoeken een creatieve & ambitieuze interactie-ontwerper, met een passie voor design, strategy & research.

Meer informatie

UX Researcher

Ben jij een energieke UX Researcher? Die denkt als een designer? En die altijd precies weet welke onderzoeksmethode nodig is om de klantwens boven water te halen? Dan zoeken we jou!

Meer informatie

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben jij een enthousiaste en ambitieuze interactie-ontwerper? Neem dan contact op met Flin: +31 6 47 58 84 16 / flin@sodastudio.nl

Ontwerpers

Ambitieus & jong team met een passie voor interactie en innovatie.

Soda studio

Bob

Interaction designer

Bob Daamen, uitgesproken als ‘tha man.’ Naast dat hij een fervent koffieliefhebber en longboard specialist is, zingt Bob ook graag een lekker moppie. Interactieontwerper van beroep, maar toch heeft hij stiekem ook wel een oogje op visual design. Is er dan niets wat dit Zwitserse zakmes niet kan?!

Soda studio

Marjolein

Interaction designer

Marjolein is ons multitalent, vers van de TU Delft. Ze ontwerpt tot in de puntjes verzorgd met een laser-focus op de gebruiker. Wanneer ze niet aan de gewichten hangt in de sportschool tref je haar al schilderend aan. Haar specialisme? Kattenportretten. Niet voor de poes! Je leest meer over Marjolein op LinkedIn.

Soda studio

Remi

Interaction designer

Remi houdt van producten die perfect werken en óók nog eens lekker aanvoelen. Deze levensgenieter is altijd opzoek naar nieuwe muziek of vrienden om een biertje mee te drinken. Je leest meer over Remi op LinkedIn.

Soda studio

Mark

Interaction designer

Mark is onze eigen wielrennende-metal-band-vegan-barista-hipster. Mark denkt het liefst na over mobile apps, om deze vervolgens aan een stevig gebruiksonderzoek te onderwerpen. Je leest meer over Mark op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Roderick

Interaction designer

Roderick, onze nieuwkomer uit Barneveld. Voetbalfan, Netflix guru en die-hard fotografie liefhebber. Blijf alert, anders heb je zo een nieuwe profielfoto. Een echte unicorn die zijn passie voor design spreidt over techniek, visual en interactie. Gelukkig voor ons klopt zijn hart voor easy-to-use producten.

Soda studio

Laurens

Interaction designer

Als Laurens bij je langskomt gaat je design om. Hij is nou eenmaal heel overtuigend. Hoe complexer en technischer, hoe beter. Als de gebruiker maar altijd een mooi plekje dead-center heeft. Naast werk trapt hij graag een balletje of zoekt hij op vakantie naar de mooiste infinity-pool out there.

Soda studio

Arjo

Interaction designer

Arjo is ons Haagse interactietalent met een neusje voor killer producten. Niet voor niets kwam hij bij ons aan met een MKB IDEE Award op zak! Gedegen onderzoek en gebruiksvriendelijkheid staan voor hem altijd op 1. Zolang de achtergrondmuziek maar perfect is natuurlijk. Je leest meer over Arjo op LinkedIn.

Soda studio

Jeroen

Interaction designer

Jeroen is naast een talentvolle interactieontwerper ook nog eens een begenadigd illustrator, film/muziek freak en een self-proclaimed biermaestro. Voor Jeroen geldt, doe het pixel-perfect of doe het niet! En zo is dat. Je leest meer over Jeroen op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Evan

Creative Director

Evan haalt als director net dat beetje extra uit alle ontwerpers. Zijn uitleg wordt altijd ondersteund met schetsen op papier. Hij heeft een neus voor goede ideeën & trends en liefde voor mooie dingen en koken. Je leest meer over Evan op LinkedIn.

Soda studio

Sjoerd

Interaction designer

Om het kwartier een Tweet. Als follower van Sjoerd blijf je op de hoogte van alles omtrent ons vakgebied. Daar leren wij ook nog veel van. In de weekenden en zijn vakanties bezoekt Sjoerd alle muziekfestivals. Je leest meer over Sjoerd op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Peter Klaas

Interaction designer

Peter Klaas is een bevlogen ontwerper. Hij houdt het niet alleen bij het statische vlak, maar brengt zijn ideeën graag tot leven met behulp van rapid prototyping. Vraag ‘m gerust wat dat inhoudt. Na zijn werk staat hij graag op zijn longboard. Je leest meer over Peter Klaas op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Stefan

Interaction designer

Met oog voor detail en techniek haalt Stefan het uiterste uit een ontwerp. Hij kent alle goeie feestjes van de stad en leidt iedere zomer een jeugdkamp. Zijn stalen zenuwen en liefde voor flauwe grappen komen daar goed van pas. Je leest meer over Stefan op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Flin

Interaction designer

Onze specialist in emotional design, treedt graag op als publieke spreker. Zijn kennis heeft hij opgedaan door naast Interaction Design ook een master Psychologie te doen. Ook mixt hij zijn eigen plaatjes. Je leest meer over Flin op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Tijmen

Interaction designer

Uit het verre zuiden is hij naar Amsterdam gekomen voor zijn eerste baan. Bij Soda dus. Het mooiste aan dit vak? Het vertalen van een sterk concept naar een functioneel ontwerp. Het liefst met een fijn stukje techno of deephouse op de achtergrond. Je leest meer over Tijmen op Twitter, en op LinkedIn.

Soda studio

Frank

Interaction designer

Frank kunnen we alleen maar omschrijven als one cool guy. Naast zijn status als fulltime designtalent scheurt hij namelijk over de golven op een surfplank én is hij onze virtuoze office DJ. Complexe opdrachten? Kom maar door. Nadat Frank zijn draai eraan heeft gegeven kan zelfs je oma ermee uit de voeten.