Albert Heijn

Albert Heijn

Met 1008 winkels is Albert Heijn de grootste supermarktketen van Nederland. En in al die winkels werkt het personeel met 9 verschillende systemen op handhelds met grijze schermen. Aan ons de vraag om dat te verbeteren.

Winnen met WINK

Winnen met WINK

Samen met Albert Heijn vingen wij al deze systemen in één handige app: WINK. Resultaat? 80.000 medewerkers die aanzienlijk sneller werken. Met zulke indrukwekkende cijfers is het ook niet gek dat we genomineerd zijn in de categorie Disrupter.

Jury, kom er maar in Jury, kom er maar in

Jury, kom er maar in

WINK zit goed in elkaar, aldus de jury. De combinatie van verschillende systemen is geslaagd en maakt een consumenten-experience voor werknemers daadwerkelijk waar. Daarnaast prees de jury het feit dat technologie werd gebruikt voor het verbeteren van face-to-face-contact met de klant op de vloer. En tegelijkertijd vond de jury WINK een fijne onboarding tool waarbij goed is gekeken naar een verdere internationale uitrol.

Sterk ook: tech voor het verbeteren van face to face-contact om de klant beter te bedienen.

de jury van Emerce

wehkamp

wehkamp

Met wehkamp waren we genomineerd vanwege het user centered design. De users zijn in dit geval alle moeders van Nederland, want daar lag de focus op. In het design is veel ruimte voor fotografie, waardoor je de producten echt voelt. Een behoorlijke complexe check out brachten we terug naar eentje in maar drie klikken. En niet zonder succes, want de totale conversie steeg aanzienlijk.

Goud met een zilver randje

Goud met een zilver randje

Voor Albert Heijn was het sowieso een lekker avondje, want het bedrijf werd verkozen tot zilveren Company of the Year. Van harte! En tot volgend jaar!

Soda Resoluut

Next up

Bekijk alle cases