Campercontact

Eén platform voor de camperreiziger community

Campercontact is een grote, actuele verzameling aan plekken waar reizigers met hun camper heen kunnen gaan. Voor en door camperaars. Campercontact is nu al de grootste in Nederland. Samen hebben we het platform opnieuw ontworpen, zodat Campercontact klaar is om heel Europa te veroveren.

Omdat de ene reis de andere niet is

Omdat de ene reis de andere niet is

Wie met een camper reist is vrij om te gaan en staan waar hij wil. Maar of je nu een weekendje weg of een zestigdaagse reis door Europa plant: de ene reis is de andere niet. Elke wens vraagt om een andere insteek. Zit je thuis? Dan is Campercontact jouw plek voor inspiratie en oriëntatie – en proberen we alvast het vakantiegevoel bij je aan te wakkeren. Wanneer je onderweg bent gebruik je Campercontact met hele andere wensen. Om een camperplaats dicht bij jou in de buurt te vinden bijvoorbeeld.

Aantrekkelijk voor alle leeftijden

Aantrekkelijk voor alle leeftijden

Het is geen nieuws dat vakanties met de camper populair zijn onder oudere generaties, maar wist je ook dat steeds meer jongeren op reis gaan met een kampeerauto? Om zo’n brede doelgroep aan te spreken is het vernieuwde Campercontact eenvoudig te gebruiken én heeft het een moderne uitstraling en functionaliteiten gekregen. Gedurende het ontwerptraject hebben we alles ook uitvoerig getest, zodat er aan het eind van de rit een toekomstbestendig platform gemaakt is waar nog jaren op gebouwd kan worden.

Inspirerende reizen Inspirerende reizen

Inspirerende reizen

Wie kan het best vertellen over de mooiste camperreizen? De camperaar zelf! De gebruikers maakten al hun eigen reisgidsen en Campercontact biedt ze ook aan. Voor deze toekomstige feature hebben we de overeenkomsten gezocht tussen de camperroutes van gebruikers en de routes die Campercontact zelf aanbied en die in één inspirerend format gegoten. Door die eenheid zijn ze makkelijk te begrijpen en op te slaan, zodat de Campercontact-gebruiker in de toekomst optimaal geïnspireerd kan worden en de vakantiepret nóg groter wordt.

device
Een helpende hand

Een helpende hand

Voorheen kwam informatie vaak verkeerd bij Campercontact binnen. Duitse reviews bijvoorbeeld. Deze beoordeelden een locatie met een ‘1’, terwijl de review inhoudelijk positief was. Hierdoor was veel handmatig verbeterwerk vereist. In de nieuwe Campercontact helpen we daarom de gebruiker een handje: Wat betekent één ster? Of vijf? En waar kun je over schrijven in een review?

Altijd compleet en up-to-date

Altijd compleet en up-to-date

Campercontact is altijd actueel en compleet. Dat gaat uiteraard niet zomaar. Daarom moedigen we gebruikers aan foto’s, reviews en andere informatie toe te voegen. Dit doen we door ingangen te creëren precíes waar je deze content normaliter ook kunt vinden. Wat rest? De gebruiker soepel door het proces te begeleiden. Zo zorgen we samen met de community dat Campercontact altijd up-to-date blijft. En krijgt de gebruiker een accuraat beeld van locaties.

Ook beschikbaar als  je even offline bent

Ook beschikbaar als je even offline bent

Niet overal is je internetverbinding even goed. Daarom hebben we goed gekeken hoe we de inhoud van het platform offline beschikbaar konden maken, zonder teveel opslagruimte op de telefoon in te nemen. Op deze manier kun je altijd bij de informatie die je nodig hebt en begint je reis zorgeloos.

Een gebruiksvriendelijke ervaring voor vrijwilligers

Een gebruiksvriendelijke ervaring voor vrijwilligers

Campercontact zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers, die nieuwe content op het platform nauwlettend controleren. Daarom maakten we ook ‘de achterkant’ van het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk - samen met de groep vrijwilligers. Zo kunnen zij daar fijn mee werken!

Samenwerking

Services

  • UX Design