Fitness Genes

Tailor made fitness op basis van je DNA

In korte tijd veranderden we het gezicht van Fitness Genes en vervingen we het papieren fitnessprogramma door een strakke app. Fitness Genes is weer helemaal fit.

Het zit in je DNA Het zit in je DNA

Het zit in je DNA

Een innovatieve manier van sporten op basis van je DNA. Stuur een sample van jouw speeksel op en Fitness Genes vertelt je wat voor jou de beste manier is om te sporten en je fitnessdoelen te behalen.

Het merk terug in vorm brengen

Het merk terug in vorm brengen

Wie is Fitness Genes? Met een merksessie legden we goed deze kern bloot. Naar aanleiding van deze sessie zagen we kans Fitness Genes een nieuw gezicht te geven. Zo creëerden we een strak ogend merk.

Wat is jouw fitnessdoel?

Wat is jouw fitnessdoel?

Mensen weten wel waarom ze willen sporten, maar niet per se welk programma of sport daar het beste bij past. Met behulp van een Plan Advisor op de website wordt die keuze al een stuk makkelijker gemaakt.

Tijd om fit te worden Tijd om fit te worden Tijd om fit te worden

Tijd om fit te worden

Is je DNA resultaat binnen? Trek je sportoutfit dan maar aan! Met de coach app krijg je tips bij je oefeningen en houd je goed bij wanneer je mag sporten of juist lekker niks hoeft te doen. Klaar? Dan kun je zo een nieuw programma starten.

You guys did an amazing job on transforming our brand to this level.

Dr. Dan, CEO Fitness Genes

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design