ISSO

Beter weten
Beter bouwen

Services

  • UX design,
  • Visual design,
  • Copywriting,
  • Research

ISSO heeft een enorme kennisbank voor de bouw- en installatietechniek. Van bliksemafleiding tot legionellapreventie – alles staat erin om beter te bouwen. Omdat ISSO haar propositie wil uitbreiden, gingen we aan de slag met het nieuwe kennisplatform en de (corporate) website.

In 3 stappen bij de speld in de hooiberg

Duizenden artikelen en tientallen doelgroepen. Het was best even puzzelen voor we de juiste informatiearchitectuur vonden. Maar uiteindelijk hebben we het zoeken versimpeld naar 3 stappen. Je kiest eerst de hoofdcategorie, daarna de subcategorie en tenslotte kies je uit enkele publicaties. Zo ben je in no time bij de kennis die je nodig hebt.

Direct de juiste content

Ook binnen een publicatie is het soms nog even zoeken. Met de slimme inhoudsopgave – die altijd dichtbij is – helpen we de gebruiker navigeren naar de juiste alinea. Of dat ene getal.

Kennis in alle vormen en maten

We hebben voor alle soorten content een ontwerp gemaakt. Dus of je nu de warmteweerstand van een spouwmuur wilt berekenen, de bouwtekening van een raamkozijn moet raadplegen, of de jaarcijfers van energie per huishouden wilt weten – het is allemaal te vinden in de vernieuwde kennisbank.

Business development met de corporate website

Business development met de corporate website

ISSO deelt niet alleen kennis, maar werkt ook hard aan nieuwe kennis. Het liefst samen met haar partners. Daarom toont de nieuwe corporate website welke projecten op dit moment lopen en welke eraan komen. Uiteraard met de uitnodiging om bij te dragen als bedrijf.

Verder lezen?

Verder lezen?

Al die kennis deelt ISSO natuurlijk niet voor niets. Je kunt een publicatie los kopen, of een abonnement nemen. Door de nieuw ontworpen paywall kan iedereen een klein stukje lezen. En wil je meer weten? Dan ga je de geoptimaliseerde funnel in en sluit je binnen 1 minuut je abonnement af.

Services

  • UX design - 
  • Visual design - 
  • Copywriting - 
  • Research