Local Heroes

De markt om de hoek, op je telefoon

Services

  • UX design,
  • Visual design

Wil je lokaal kopen? Dan moet je de straat op. Dat was de gedachte vóór Local Heroes. Wij hielpen hen met een app waarmee je boodschappen doet bij lokale ondernemers, zonder van hot naar her te gaan. Zo haal je de lekkerste producten in één keer af.

De markt op

Met de app shop je gemakkelijk bij de beste ondernemers in jouw buurt. Bekijk alle aanbiedingen bij de bakker of de nieuwste bonbons bij de chocolatier. Zo combineerden we de voordelen van online bestellen met het lokaal winkelen op de markt. En ben je fan? Dan bestel je gemakkelijk nog een keer. Want alle producten die je eerder hebt gekocht, vind je terug in jouw overzicht.

Klaar voor de toekomst

We hebben een app ontworpen die klaar is om met Local Heroes mee te groeien. In de opzet van de app hebben ze de ruimte om hun diensten uit te breiden naar meerdere markten én ook andere steden. En wat ze meteen al hebben gedaan? Een bezorgoptie toevoegen. Zo hoef je niet meer op de fiets te springen om je boodschappen af te halen.

Een vertrouwd gevoel

Het persoonlijke van winkelen op de markt, dat moest in de app naar voren komen. Daarom gebruikten we gezellige foto’s van winkeliers in hun zaak, schrijven ondernemers zelf teksten voor bij hun bij producten en zien ze het in de app als je jarig bent. Zo kunnen ze je die dag verrassen met een leuk extraatje in je tas.

De touwtjes in handen

Met de app speciaal voor winkeliers is elke taak een eitje. Je ziet in één oogopslag wat je moet doen, zodat je nooit achter de feiten aanloopt. Zo ben je als ondernemer volledig in controle. En dat geeft energie.

Als winkelier ben je altijd druk in de weer, een foutje is dan snel gemaakt. Daarom helpen wij ze een handje bij de acties die ertoe doen. Bij het veranderen van een geldbedrag, vragen we je nogmaals of dit écht is wat je wilt. En pas je de voorraad aan? Dan maken we dat kenbaar én scanbaar met duidelijke kleuren.

Bekijk het resultaat

Download de app in de App Store of Google Play

Samenwerking

Services

  • UX design - 
  • Visual design