Soda studio

NU Adverteren

Lokaal adverteren op het grootste online nieuwsmerk van Nederland

Het missende puzzelstukje in het NU advertentieaanbod

Met NU adverteren zet NU.nl een nieuwe stap op advertentiegebied. Minder schieten met hagel, maar juist gericht, lokaal mikken. Lokale ondernemers die bereik vinden onder mensen bij hen in de buurt. En dat allemaal met een advertentie op het grootste online nieuwsmerk van Nederland.

Breed
2-columns

Lokaal bereik

Soms is het heel logisch om een knaller van een lokale campagne op te zetten, bijvoorbeeld als kleine ondernemer met weinig budget of bij een heel specifiek afzetgebied. Zo kan ook bakker Klaassens via NU.nl alle lokale broodliefhebbers in zijn eigen omgeving bereiken.2-columns

Korte acties en promoties

Of je nou op zoek bent naar nieuw personeel of een tijdelijke kortingsactie hebt, NU adverteren is er voor jou. Een advertentie heb je in een handomdraai gemaakt, en omdat je zelf de doelgroep kiest, hoeft een campagne helemaal niet duur te zijn.

“In korte tijd een geheel nieuw advertentieplatform ontwerpen.”

Proces

Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel

Met een paar overzichtelijke stappen staat jouw advertentie online.

  1. Waar en binnen welke straal.
  2. Stel je advertentie samen met een titel, foto, beschrijving en een link. Allemaal vanuit een gebruiksvriendelijke editor met een directe preview van het eindresultaat.
  3. Kies één van de drie standaard pakketten met ieder hun eigen aantal views en kosten, of vul jouw maximale budget in en kijk hoeveel views je daarvoor kunt kopen.
  4. Nog even betalen.
Breed

Altijd een mooie foto

Natuurlijk kun je bij je advertentie een eigen foto uploaden. Maar omdat een een goede foto maken lastig kan zijn, is er een enorme fotobank beschikbaar. Om te voorkomen dat iedereen dezelfde foto's gebruikt staat bij elke foto ook nog aangegeven hoe vaak hij in gebruik is. Scheelt weer een fotograaf inhuren.

Breed

Altijd overzicht met het NU advertentie dashboard

In het advertentie dashboard zie je snel hoeveel views jouw advertentie nog over heeft. Of je nou je huidige campagne wilt verlengen of liever een oude campagne heractiveert, het kan allemaal. Toch niet meer helemaal tevreden met je advertentie? Zet hem dan eenvoudig op pauze, of verwijder hem zelfs helemaal vanuit het dashboard.

2-columns

Je wordt gezien met NU

Maak snel een eigen advertentie en bereik mensen bij jou in de buurt.

Bekijk het live resultaat