Pricewise

Pricewise.nl

Een goede deal maken voor consumenten is nu nóg makkelijker

Klant: Pricewise, Visual Design: Resoluut, Development: TouchTribe, Periode: Zomer 2014, Contactpersoon: Evan Gelders

Digitaal tussenpersoon voor de beste deal

Met een eigen klantenservice en een expert op iedere markt helpt Pricewise consumenten al jaren met overstappen naar een voordeligere energieleverancier of verzekering. Deze kennis en expertise komen in het nieuwe ontwerp van de website beter tot zijn recht. We zorgden voor de juiste informatie op het juiste moment en een vereenvoudiging van de structuur, waarmee de consument nóg beter bij het vinden van de beste deal wordt geholpen.

Bekijk het live resultaat

Klantreis

Belangrijk is om in te spelen op de behoefte van de consument. Breng die in kaart, toets deze bevindingen, en pas waar nodig aan.

Samen met Pricewise hebben we de reis die de consument aflegt bij het maken van een vergelijking in kaart gebracht. De klantreis hebben we verdeeld in vijf verschillende stappen: aantrekken, activeren, interpreteren, overtuigen en binden. Op deze manier kwamen al snel op de functionele eisen en wensen voor de nieuwe website.


Klantreis

Makkelijk & overzichtelijk

…dat is de feedback die we kregen van de respondenten tijdens de usertests.

Financiële producten zijn vaak erg complex. Een hele uitdaging dus om deze producten en het voordeel van goed vergelijken uit te leggen aan de klant. Het ontwerp is veelvuldig getest om erachter te komen waar klanten tegen knelpunten aanlopen. Door op de juiste plek antwoord te geven op mogelijke vragen van de klant ontstaan er minder afhaak momenten. Pricewise heeft veel kennis en informatie in huis die ze graag met hun klanten willen delen. Ondanks de grote hoeveelheid aan informatie wordt deze op een luchtige manier gepresenteerd. Zo kan de snelle beslisser in een oogopslag vergelijken en is er voor de langzame beslisser de mogelijkheid om op kleinere details te vergelijken.


Landingspagina

Bevestiging dat je goed zit

Elke vergelijker heeft een eigen landingspagina, zodat de content goed aansluit bij de zoekopdracht van de consument.

Landingspagina
circle

Direct vergelijken

Op elke landingspagina kan je direct beginnen met vergelijken. Door het invullen van enkele gegevens kom je in het overzicht met de meest geschikte aanbiedingen voor jouw situatie.

circle

Daarom Pricewise

Voor de consument is de vergelijkingsmarkt niet altijd transparant. Daarom legt Pricewise in duidelijke taal uit wat de voordelen zijn om via hen een contract af te sluiten.

circle

Verwachtingsmanagement

Bij Pricewise kan je direct een contract of verzekering afsluiten. In 3 stappen legt Pricewise uit hoe dit werkt.

De beste deals op een rij

Besparen is vaak de belangrijkste overweging om over te stappen, maar ook naamsbekendheid en klantbeoordeling wegen mee.

Hulptool

Detail informatie

Om al de informatie waarop vergeleken kan worden op een overzichtelijke manier te presenteren, is detailinformatie bereikbaar door een product open te klappen of alle details te lezen op de productpagina.

Resultaat

De nieuwe website van Pricewise straalt de kracht en trots uit van de mensen die erachter zitten. Met slimme ontwerpoplossingen en een compleet nieuwe huisstijl door onze collega’s van Resoluut verwachten we een toename in het aantal vergelijkingen en overstappers.

Bekijk het live resultaat