Rabobank

Een kakelverse .com voor Rabobank

Services

  • Corporate,
  • Media

Bij een nieuwe propositie hoort een website die deze uitdraagt. Dus toen Rabobank ‘Growing a better world together’ lanceerde, pakten wij de .com aan om alles weer netjes op één lijn te krijgen.

Corporate én inspirerend, because why not? Corporate én inspirerend, because why not?

Corporate én inspirerend, because why not?

Rabobank doet veel en weet veel. Op rabobank.com zie je dat nu mooi terug. Het is een corporate site waarop je kan lezen wat Rabobank allemaal doet, maar tegelijkertijd is het een kennisplatform dat bezoekers inspireert.

Content consumeren zoals jij dat wil

Content consumeren zoals jij dat wil

Scroll over de homepage en je ziet meteen dat er van alles en nog wat is te vinden. Artikeltje lezen? Check. Video kijken? Check. Of heb je meer zin om iets te luisteren? Check, check en dubbel check. Bovenin zie je hoelang het duurt om het brokje content te lezen (of luisteren slash kijken natuurlijk).

Podcasts voor onderweg

Podcasts voor onderweg

Met de nieuwe .com kan je ook prima uit de voeten als je onderweg bent. Start een playlist met podcasts in je browser en je hoeft je uren niet te vervelen. Wordt je super chagrijnig van podcasts die wegvallen als je een tunnel inrijdt, dan kan je ze ook gewoon downloaden.

Volg lokale projecten en events over heel de wereld

Volg lokale projecten en events over heel de wereld

Rabobank is een wereldspeler. Dus ontwierpen we een kaart waarin je snel navigeert tussen continenten en projecten. Op die manier kan je verschillende regio’s in de wereld volgen. Wel zo handig als je een journalist of investeerder bent.

En door!

En door!

Klaar met het lezen van een artikel maar nog niet klaar met het onderwerp? Ga dan gerust nog even door met de gerelateerde content. We hebben het zo ontworpen dat ze altijd aansluiten op jouw voorkeuren. Ben jij dus meer van de video’s dan van de artikelen, dan staan er altijd een paar nieuwe video’s voor je klaar.

Samenwerking

Services

  • Corporate - 
  • Media