Rapido

Nog sneller opwaarderen met Rapido

Rapido is met labels als beltegoed.nl, guthaben.de en mobiletopup.co.uk het grootste top-up platform met het breedste aanbod van e-vouchers. We deden Rapido’s naam eer aan en ontwikkelden samen met onze maatjes van Resoluut een future-proof design systeem dat bezoekers een vertrouwde en nog snellere ervaring op het platform biedt.

Snel, sneller, snelst

Snel, sneller, snelst

Rapido staat – zoals de naam al doet vermoeden – bekend om snelheid. Bezoekers willen snel weer doorgaan met waar ze mee bezig waren, zoals gamen of bellen. Ze zijn vaak op zoek naar ‘die ene voucher of gift card’ die ze direct kunnen gebruiken. Rapido levert producten al supersnel – aan ons de taak om bezoekers nog sneller naar dat product te brengen, en vervolgens zo snel mogelijk door de check-out te loodsen.

One UX fits all

One UX fits all

De UX van de nieuwe Rapido website moest de basis vormen voor alle labels. Om tot een ultiem design te komen hebben we gekeken naar de beste interacties van alle verschillende websites. Deze hebben we samengevoegd tot één design systeem dat gebruikers als een raket door de funnel leidt. Daarmee zetten we meteen een sterk fundament voor ontwikkelingen binnen de labels.

device
Meer aandacht voor het aanbod

Meer aandacht voor het aanbod

We gingen ook aan de slag met de content. Om het aanbod nog meer tot leven te brengen en relevanter te maken, hebben we een manier bedacht om e-vouchers vanuit de content aan te bieden. Zo koop je niet een bepaald aantal FIFA-punten, maar je favoriete speler in jouw elftal.

Meten is weten

Meten is weten

Een supersnel ontwerp met een frisse nieuwe interface. Maar werkte het ook? Er was maar 1 manier om daar achter te komen: testen met de doelgroep. Gelukkig hielp Milkshake Research een handje mee. Bezoekers vlogen door de website. Voor ze het wisten hadden ze hun product gevonden en afgerekend. Als laatste werd de nieuwe huisstijl getest. Het eindoordeel? De nieuwe UX en huisstijl werd hoog beoordeeld op efficiëntie en betrouwbaarheid. Missie geslaagd dus.

Services

  • Digital Product Design, UX design