Recharge.com

Supersnel tegoed opwaarderen, overal ter wereld

Services

Ongeacht of je weer wilt bellen, gamen, of midden in je favoriete serie zit, met Recharge.com kunnen klanten direct hun tegoeden opwaarderen. Altijd en overal. De combinatie van snelheid, gebruiksgemak, divers productaanbod en vele betalingsmogelijkheden maakt Recharge.com hèt wereldwijde platform voor digitaal krediet.

Bekijk hier het resultaat of download de app in de App Store of via Google Play.

Platform op wereldschaal

Platform op wereldschaal

De uitdaging waarmee Recharge.com bij ons aanklopte was het schaalbaar en toekomstbestendig maken van hun digitale groeiambities, een geweldige user experience neer te zetten en ervoor zorgen dat het platform snel en op wereldwijde schaal kan worden uitgerold.

Conversiegedreven interface

Conversiegedreven interface

De voornaamste uitdaging was het ontwerpen van een conversiegedreven interface die aansluit bij meerdere doelgroepen. We richtten ons niet op één markt of één continent, maar ontwikkelden een user experience die overal goed werkt, ook in Arabische markten.

Betrouwbaar en fris

Betrouwbaar en fris

Recharge.com wil klanten maximale controle, privacy en veiligheid bieden. Daarom hebben we een modern, fris en eenvoudig platform ontworpen, dat gebruikers in staat stelt op elke denkbare manier hun tegoeden op te waarderen, ongeacht waar ze zijn.

Eén platform voor alle gebruikers wereldwijd

Eén platform voor alle gebruikers wereldwijd

Onze strategie was om maximaal in te zetten op schaalbaarheid, zodat we élk product en élke betaalmethode bruikbaar kunnen maken op elk denkbare device. Ongeacht waar of waarom iemand Recharge.com gebruikt, de gebruiker moet direct intuïtief met de interface van dit platform om kunnen gaan.

We zijn heel trots op deze langdurige samenwerking en zijn blij dat we van dichtbij de razendsnelle groei en ontwikkelingen van Recharge.com hebben mogen meemaken. Samen hebben we deze markt grondig op z’n kop gezet.

Services