Spaces

Opschalen met digitale professionalisering

Services

  • Product design,
  • UX research

Wie inspirerende co-working plekken zegt, zegt Spaces. Wij hielpen het bedrijf met het verhogen van de conversie op hun website. Daarnaast hebben we samen manieren gevonden om de serviceplatforms voor hun leden en huurders op een schaalbare manier te verbeteren.

Klaar voor de toekomst Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

De laatste jaren heeft Spaces een snelle internationale groei doorgemaakt. Om deze ontwikkeling bij te benen ontstond de behoefte naar het toekomstbestendig maken van alle services. Aan ons de vraag om een op maat gemaakte portal te ontwerpen en de website klaar te maken voor verdere groei.

Gepersonaliseerd zoeken

Gepersonaliseerd zoeken

Door de omvangrijke gebruiksdata van Spaces te combineren met onze design expertise kwamen we tot de ontdekking dat de zoekfunctie een flinke opfrisbeurt kon gebruiken. De zoekfunctie die we hiervoor ontwierpen doet suggesties die naadloos aansluiten op de behoeftes van de gebruiker. Denk aan het tonen van mogelijke werkplekken in de buurt op basis van de gps-locatie van de gebruiker.

Gestroomlijnde conversie

Gestroomlijnde conversie

Naast de zoekfunctie bleek ook het inschrijfformulier een flinke drop-off in conversie te veroorzaken. Dit formulier is de belangrijke laatste stap in de funnel voor Spaces om waardevolle leads te krijgen. Het nieuw gestroomlijnde formulier biedt een duidelijke propositie voor de gebruiker én levert meer resultaat met minder invoervelden.

Over Spaces

De manier waarop mensen werken is wereldwijd aan het veranderen. Betere omstandigheden, minder reistijd, zelf in kunnen vullen op welk moment er gewerkt wordt; verschillende redenen waarom zowel freelancers als grotere bedrijven inzetten op flexibel werken en coworking. Spaces heeft zich in het afgelopen jaar stevig gepositioneerd op deze uitbreidende markt. Met de meest recente uitbreidingen zijn er tegenwoordig meer dan 300 verschillende locaties te vinden in bijna 50 landen, and counting, met bijna 2 locaties per week. Dit houdt in dat er ook op digitaal vlak flink opgeschaald moest worden.

Flexibel vergaderen

Flexibel vergaderen

Bij flexibel werken horen natuurlijk flexibele vergaderruimtes. Hiervoor hebben we een volledig geautomatiseerd boekingssysteem ontworpen voor vergaderruimtes. Gebruikers kunnen hiermee informatie over de ruimtes opvragen, vergaderruimtes boeken en facturen inzien en betalen.

Een tool voor medewerkers

Een tool voor medewerkers

Om hun groeiende assortiment aan producten en wereldwijde locaties te kunnen blijven ondersteunen was er ook voor de medewerkers van Spaces nieuwe tooling nodig. Denk aan het samenstellen van productpakketten, aanbieden van verschillende valuta’s en het berekenen van kortingen. Met de tool die we ontwierpen kan het overzicht bewaard blijven en krijgen medewerkers volledige controle over de producten die ze aanbieden.

Soda weet uitstekend onze kernwaarden en groeistrategie door te vertalen naar effectieve weboplossingen in een samenwerking die voelt als co-creatie

Daniel Kooij, Head of Digital bij Spaces

Samenwerking

Services

  • Product design - 
  • UX research