Triggi/Olisto

IoT was nog nooit zo makkelijk

Services

  • Product design,
  • UX research

Triggi is de tool om het maximale uit het Internet of Things te halen. Wij hielpen deze tech-startup met het neerzetten van hun merkidentiteit en het design van hun app.

Alles met elkaar verbonden

Alles met elkaar verbonden

Het Internet of Things is niet meer weg te denken. Steeds meer apparaten en diensten zijn aangesloten op het internet. Alleen werken ze nu vaak nog los van elkaar. Met Triggi verbind je alle slimme apparaten met elkaar.

De essentie van Triggi

De essentie van Triggi

Hoe zet je een merk goed neer? Door op zoek te gaan naar de kern. Oftewel: wat is de essentie van Triggi? Triggi staat voor functioneel, relevant, makkelijk te gebruiken en fun. We combineerden en visualiseerden deze waarden, wat tot leuke dingen leidde.

When, then

When, then

Een 'When' is een conditie. Bijvoorbeeld: wanneer het binnen 15 graden is en je niet thuis bent. Een 'Then' is een actie: zet de verwarming aan. Gelden de 'When's, dan worden de 'Then's real-time uitgevoerd.

Maak je eigen triggs

Iedereen kan uit de voeten met Triggi. Als gebruiker kun je zowel bestaande triggs bewerken als compleet nieuwe triggs creëren. Tijdens het bewerken beland je in een micro-omgeving, met alleen de trigg en de mogelijkheid om condities en acties toe te voegen of te wijzigen.

Snel en relevant

Snel en relevant

Op dit moment zijn er ongeveer 18 miljard smart devices op de markt. In 2020 zijn dat er waarschijnlijk zo’n 50 miljard. Enorm veel dus. Om dit aantal behapbaar te maken zijn bij Triggi alleen de apparaten en diensten beschikbaar die zich op de locatie van de gebruiker bevinden. Via een gefocuste flow vind en selecteer je snel al je apparaten, apps en services. Triggi werkt niet alleen met smart apparaten maar ook met online diensten zoals Facebook en Twitter. Daarnaast kun je smart things verbinden aan openbare diensten zoals weerstations en elektrische laadpalen.

Mobile first

Mobile first

Wil je je apparaten bedienen vanaf het toilet of vanuit de auto? Dat kan. Triggi is namelijk mobile first gemaakt. Deze aanpak zorgde ervoor dat we complexe onderdelen zoals het creëren van een trigg zo eenvoudig moesten maken dat het zelfs op mobiel goed te begrijpen is. De mobiele interfaces hebben we vervolgens uitgebouwd naar tablet- en desktopformaten.

Voor de eindgebruiker moet Triggi simpel en eenvoudig overkomen. Er zit natuurlijk heel veel complexiteit achter, maar de eindgebruiker merkt hier niks van.

Tom Meijeraan, mede-eigenaar Triggi

Services

  • Product design - 
  • UX research

Awards

  • Dutch Interactive Award Silver - 
  • Red Dot Award