VakantieVeilingen.nl

Van bieden tot betalen: alles voelt als winnen

VakantieVeilingen wilde een nieuwe online ervaring. Innovatief, duidelijker en geschikt voor alle devices. En het plezier van het winnen van een veiling mocht ook best wat meer naar voren komen. Consider it done, zeiden wij.

E-commerce, maar dan anders

E-commerce, maar dan anders

Bij VakantieVeilingen gaat het om bieden en winnen. De spanning stijgt als een veiling bíjna afgelopen is: je wint namelijk alleen als je het hoogste bod hebt wanneer de tijd verstreken is. Met een licht design zorgden we voor minimale laadtijden, zodat de site ook in deze cruciale seconden snel reageert. 

Veiling gevonden? Bieden maar!

Veiling gevonden? Bieden maar!

De veilingpagina hebben we opgedeeld in twee delen. Allereerst vind je informatie over de veiling. Ten tweede ligt de focus op het plaatsen van een bod. Het bieden brengen we nog meer tot leven met behulp van micro-interacties en animaties.

Yes! Je hebt gewonnen

Yes! Je hebt gewonnen

Als je wint word je doorgestuurd naar ‘Betalen’. Daarna kan je pas reserveren of bestellen. Anders dan bij andere e-commerce sites betaal je dus al voordat je helemaal klaar bent. Zo’n ongebruikelijke flow roept natuurlijk vragen op: daarom nemen we je stap voor stap mee in het proces.

Meer dan alleen vakanties Meer dan alleen vakanties

Meer dan alleen vakanties

De nieuwste, populairste en meest relevante veilingen lichten we uit op de homepage. Anders dan de naam doet vermoeden heeft VakantieVeilingen meer dan alleen vakanties. Dankzij duidelijke fotografie en geïllustreerde categorieën zie je direct wat VakantieVeilingen allemaal te bieden heeft.

Mijn veilingen

Mijn veilingen

Gewonnen? Dan staat de veiling klaar in ‘Mijn veilingen’. In gestructureerde lijstjes vind je hier ook je andere gewonnen veilingen, huidige biedingen en bewaarde veilingen. Veilingen die je nog moet betalen of reserveren, worden hier uitgelicht. Op een extra pagina staan alle details van de gewonnen veiling. Zo is het altijd duidelijk waar je een veiling kan vinden en wat de volgende stap is.

Services

  • E-commerce - 
  • UX design