VanMoof

Een innovatieve omgeving voor slimme fietsers

Services

Waarom zou je alleen controle hebben over je fiets als je erop zit? Juist. Die vraag stelde VanMoof zichzelf ook. Dus hebben we er samen voor gezorgd dat klanten nu overal een connectie hebben met hun fiets.

Jouw fiets in de etalage

Jouw fiets, past bij jou. Van het model tot de kleur. Wij zorgden ervoor dat het daarbij niet stopt. We lieten het nieuwe design meekleuren met het design van jouw fiets. Zo staat je VanMoof altijd in de spotlights, zoals het hoort.

Van hier tot Tokyo

Van hier tot Tokyo

VanMoof is hard op weg om de wereld te veroveren met haar slimme fietsen. Het Nederlandse bedrijf heeft inmiddels vestigingen in onder meer Tokyo, New York en Parijs. En daar blijft het niet bij als het aan VanMoof ligt. Het bedrijf heeft nog veel grotere ambities. Aan ons de taak om een klantomgeving te ontwerpen die daarbij past.

Klantomgeving met merkgevoel

Klantomgeving met merkgevoel

Zoals je ziet is de nieuwe klantomgeving eenvoudig en strak in opzet. Functioneel, zonder het typerende VanMoof-karakter uit het oog te verliezen. Vooral op mobiel werkt dit steengoed.

device
Bouwstenen voor de toekomst

Bouwstenen voor de toekomst

Alle componenten hebben we zo ontworpen dat je er makkelijk nieuwe designs mee bouwt. Een nieuw ontwerp is hierdoor schaalbaar en snel te implementeren. Precies wat je nodig hebt als je zo hard aan de toekomst bouwt als VanMoof.

Alles bij de hand

Alle functionaliteiten vind je terug in de navigatie. Deze is makkelijk en dichtbij. Dat werkt goed op desktop, en al helemaal op mobiel. Je hoeft dus niet je laptop erbij te pakken als je iets wil aanpassen voor je fiets. Wel zo handig.