Vermaat

Catering zonder rijen bij de grootste corporates

Services

  • Conceptontwerp,
  • UX Research,
  • UX Design,
  • Branding

De beste bedrijfsrestaurants hebben vaak twee dingen gemeen: Vermaat is de cateraar en het is er druk. Met restaurantconcepten voor klanten als Het Rijksmuseum, KLM en VodafoneZiggo, gaat hun succes gepaard met lange rijen. Vermaat wilde dat graag oplossen en bracht het idee voor hun app naar Soda, om door ons een strak en gevalideerd concept neer te laten zetten.

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Betreed het restaurant en ontdek de gerechten die de chefs van Vermaat dagelijks voor je bereiden. Zie je iets lekkers? Scan de Pinch-code bij elk gerecht, reken af met je telefoon en neem plaats. Bon appétit!

Nooit meer in de rij

Nooit meer in de rij

Verse gerechten op elk moment van de dag en nooit meer in de rij hoeven staan. Zelfs op de drukste momenten. Daar zorgt de nieuwe app Pinch voor. Betalen doe je namelijk helemaal zelf, in de app.

Digitale bonnetjes

Digitale bonnetjes

Je bonnetjes bewaren is nog nooit zo makkelijk geweest. Broekzakken blijven leeg en bomen blijven staan. Want bij elke betaling wordt het digitale kassabonnetje direct opgeslagen in de app. Zo kun je die gelijk doorsturen. Bon!

Concept en user test in korte tijd

Concept en user test in korte tijd

In twee sprints hebben we een concept bedacht en dit uitgewerkt tot een goed werkend prototype. In diezelfde periode werd het idee ook nog gevalideerd in een user test met eindgebruikers. Zo werd snel duidelijk wat de technische impact was om Pinch te ontwikkelen.

Basis voor de toekomst

Basis voor de toekomst

De app is een eerste stap naar een kantine zonder kassa's. Pinch is klaar voor de toekomst en kan worden uitgebreid met zelfscan, loyaltyprogramma's en maaltijdbestellingen.

Nieuw merk binnen de Vermaat-familie

Om Pinch af te leveren met de mooiste branding, voegden de smaakmakers van Resoluut de merkelementen toe en zorgden voor een app die de ambiance in elk restaurant versterkt.

Bekijk het resultaat

Bekijk het resultaat

Download de app in de App Store of Google Play en probeer 't zelf bij Vermaat-restaurants.

Samenwerking

Services

  • Conceptontwerp - 
  • UX Research - 
  • UX Design - 
  • Branding