Wehkamp

Alles van Wehkamp in één app

Samen met Wehkamp brachten we de shopping- en service-app samen tot één complete Wehkamp-app. Nu kun je winkelen en genieten van goede service op ieder device.

Overal hetzelfde Wehkamp gevoel Overal hetzelfde Wehkamp gevoel

Overal hetzelfde Wehkamp gevoel

De nieuwe app moest wel herkenbaar voelen, natuurlijk. Een gebruikerservaring die duidelijk als Wehkamp voelt, maar ook past bij je device en platform. Zo kun je op iPhone en iPad terugnavigeren door naar rechts te swipen, terwijl diezelfde gesture op Android de hoofdnavigatie opent.

Trots op originele content

Trots op originele content

Wehkamp heeft van vrijwel alle (mode-)producten originele content, zoals foto’s en modelfoto’s. Met een visuele carrousel op de homepage en modelvideo’s op de productdetailpagina’s geven we deze content een speciaal plekje.

Voor iedereen een goede look

Voor iedereen een goede look

Soms wil je gewoon wat mode-inspiratie opdoen: daar is ‘shop the look’ voor. Wehkamp stelt deze looks zorgvuldig samen en biedt voor ieder wat wils. Is de look wat voor jou? Voeg ‘m in één tap toe aan je winkelmandje.

Beeld dat gezien mag worden

Beeld dat gezien mag worden

Met blikvangend beeldmateriaal maken we de productpagina extra sprekend. Je wilt het product natuurlijk wel goed zien voordat je het koopt. Daarom hebben we ruimte gemaakt voor een grote foto. Is er video beschikbaar? Dan wordt deze automatisch afgespeeld.

Winkelen zo makkelijk mogelijk gemaakt

Winkelen zo makkelijk mogelijk gemaakt

Bladeren door producten is kinderlijk eenvoudig. De homepage is opgebouwd uit visuele hoofdcategorieën. De snelle bezoeker vindt deze items ook terug in het uitklapmenu.

Snel en soepel doortappen Snel en soepel doortappen

Snel en soepel doortappen

Product gevonden dat je graag wilt hebben? Binnen een paar kliks kan het van jou zijn. We hebben het proces van zoeken, bekijken en bestellen zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Navigeren tussen pagina's is gemakkelijk en op de productpagina heb je alle productomschrijvingen, foto’s en reviews handig bij elkaar.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Met deze vernieuwde app kunnen mensen winkelen op alle toestellen. Maar we hebben ook vooruit gedacht. De app kan makkelijk worden uitgebreid met het service-deel: de mijn-wehkamp omgeving. In de nabije toekomst kunnen klanten ook hun bezorgingen en facturen terugvinden in de app.

Services

  • E-commerce - 
  • UX design