Service

Digital product design

Digital product design draait om de ontwikkeling van producten en diensten die prettig in gebruik zijn. Van e-commerce tot fintech platforms en van e-learning apps tot self-service portalen. Soda helpt organisaties succesvol te zijn in het bedienen van hun eindklanten. Samen vinden we manieren om te innoveren of meer waarde toe te voegen aan een product.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Digital product design als oplossing voor functionele problemen. We identificeren behoeftes van je klanten en gebruikers en komen met een praktische oplossing. Dit kunnen aanpassingen zijn op bestaande digitale producten of services, maar ook oplossingen voor producten die nog niet bestaan. We zetten een nieuwe service of propositie neer die volledig past bij je merk of start-up.

UX design

We ontwerpen de meest uiteenlopende producten. Van intuïtieve e-learning tools tot check-outs met optimale conversie.

Ontdek UX design

UI design

We zorgen voor een consistente merkbeleving op alle touchpoints. Altijd met focus op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Meer over UI design

UX Research

We onderzoeken de wensen en behoeften van gebruikers en laten hen de digital product designs uitvoerig testen voor feedback.

Lees over UX research

Onze digital product design specialiteiten

UX research zorgt voor succes in digital product design

Soda zorgt voor een onderbouwd ontwerp. Van start tot finish, onze wireframes doorlopen meerdere user en usability tests om keuzes te toetsen. Hiervoor werken wij samen met zusterbedrijf Milkshake Research. Onze samenwerking draagt bij aan succesvolle productlanceringen en betere gebruikerservaring, wat allemaal een hogere conversie ondersteunt.

 

Benieuwd naar hoe wij jouw digitale producten en diensten met ons ontwerp kunnen verbeteren? Neem dan contact op met Flin op 06-47588416, of vul het formulier hieronder in.

Wil je meer weten over digital product design?

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Services