Service

Digitale strategie

Wij geloven dat een goede digitale strategie niet abstract is, maar heel concreet wordt. Met een goed verhaal en sterk conceptontwerp. Zo maken we samen heel tastbaar waar het met jouw product of dienst naartoe moet: de stip op de horizon. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?    

Digitale strategie: de brug tussen gebruiker en business

Een sterke digitale strategie heeft oog voor de gebruiker, de businessdoelstellingen en wat er technisch en operationeel mogelijk is. Om die belangen mee te nemen is een goede samenwerking met de stakeholders en experts cruciaal. Alleen dan komen we tot een gezamenlijke strategie die waardevol is op alle vlakken. Een strategie die zorgt voor groei én blije gebruikers. En die twee gaan – niet geheel toevallig – vaak samen.

Lees hoe we van de Huishoudbeurs een feestje maakten – voor de beurs en haar bezoekers.

We maken het concreet

We zeiden het al: wat we opleveren is heel tastbaar. Geen dikke rapporten of vage woorden die alweer vergeten zijn als we de meetingroom uitstappen. Nee, we maken het concreet met designs en prototypes. Zo zorgen we ervoor dat we de visie kunnen valideren met eindgebruikers, iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en we samen een plan kunnen maken om dat te bereiken.

Lees hoe we voor Woonstad Rotterdam een heel tastbare visie neerzetten.

Denk groot, begin klein

Een goede productvisie zet de stip op de horizon. Niet iets waar je morgen al kunt zijn. Maar door kleine stapjes te maken, voeg je al snel waarde toe en krijg je feedback van de gebruiker. We blijven in deze fase betrokken om samen te leren en de nieuwe inzichten toe te passen in de vervolgstappen. Zo ontwikkelen we het beste product.

Lees hoe we met Simyo vanuit een duidelijke visie continu het product verbeteren.

Wat we voor je maken

Wil je meer weten? Neem contact op.

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Services