Service

Low code design

Low code platforms zorgen voor snelheid bij het realiseren van apps en digitale producten. Zo zijn organisaties in staat kostenefficiënter te werken, minder fouten te maken en processen te optimaliseren. In tegenstelling tot traditioneel development gebruiken low code consultants kant-en-klare code objecten om een app te modelleren. De toegevoegde waarde van onze low code designers is dat zij de behoefte van gebruikers in de context van het low code platform vatten. We gebruiken de gedefinieerde logica, modellen en objecten van deze platformen om tot maatwerk UX design te komen.

Stel business logica centraal

Low code applicaties worden vooral ingezet voor optimalisatie van digitale business processen. Onze ux designers zijn gespecialiseerd in het duiden van versnelling kansen binnen deze proces. Door het onderzoeksproces te faciliteren, het ophalen van behoeftes van gebruikers en beslissers, de juiste context te creëren ontwerpen wij een oplossing voor de uitdaging.

Digital product design

Binnen de fases discovery, understand en prototyping zorgen ervoor dat je productvisie vertaalt wordt naar een bestendige user experience, die de ambities van je merk ondersteunt. Dit doen wij samen met onze low code development partner Webflight om maximale business value te behalen.

Snelle time to market

Low code applicaties kunnen tot 6 keer sneller ontwikkeld worden. Dit zorgt ervoor dat organisaties in staat zijn sneller nieuwe functionaliteiten, services en producten te lanceren. Zo zorgen we ervoor dat prototypes binnen afzienbare tijd op de markt gebracht kunnen worden.

Hogere operationele efficiëntie

Binnen onze low code designs stellen we functionaliteit centraal. We onderzoeken bedrijfsprocessen nauwkeurig en zorgen dat productiviteit en foutreductie centraal staat in onze ontwerpen. Zo optimaliseren we de inzet van medewerkers.

Maatwerk UX design voor low code

Low code ux design draait om customer journey èn de interface. Doordat we de mogelijkheden van low code platform kennen, gebruiken we dit in ons voordeel. Zo maken we sneller impact.

Vaak zien we dat productontwikkeling een weerspiegeling van de organisatie is. Doordat wij vanuit klantperspectief naar je product èn organisatie kijken komen wij met een voorstel op maat voor jouw gebruiker.

 

Door de behoefte van je klanten en gebruikers, ux design èn development goed op elkaar af te stemmen zorgen we voor snellere adoptie, betere user-experience en blije gebruikers. Dit geldt zowel voor medewerkers, zakelijke klanten en consumenten.

Design partner voor low code agencies

Wij werken dicht op de business. Zo begrijpen we de uitdagingen binnen digitale organisaties snel en ontwerpen we iets wat echt waarde toevoegt aan merken. Dit doen wij niet alleen voor eindgebruikers, maar ook in samenwerking met low code development agencies voor platforms als Mendix, Outsystems of Betty Blocks.

Benieuwd naar hoe wij jouw low code applicatie van het beste ux design kunnen voorzien? Neem dan contact op met Flin op 06-47588416, of vul het formulier hieronder in.

Kom in contact met onze low code UX experts

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Services