Service

UI design

UI design, ook wel bekend als user interface design, focust zich op hoe de gebruikersomgeving er uit ziet. Er wordt nagedacht over elke micro interactie tussen een interface, of scherm, en de gebruiker. En laat merk kleuren en vormen terugkomen om een product écht bij een specifiek merk te laten horen. Een goed UI design is essentieel voor een positieve gebruikerservaring en draagt bij aan zowel retentie als hogere conversie.

UI design draagt bij aan

Een uniek UI design zorgt er voor dat een merk opvalt in de markt, waardoor bedrijven concurrentievoordeel behalen. Daarnaast zorgt een goed ontworpen UI design voor een positieve gebruikerservaring waardoor gebruikers sneller gebruik maken van een product of website (acquisitie), en vaker terugkeren (retentie). Een goed UI design weet gebruikers te activeren door middel van kleuren, knoppen en iconen. Daardoor doen ze wat jij wilt: iets kopen, informatie opvragen, etc. Doordat de gebruiker alles goed weet te vinden verbetert de merkbeleving. Ook vermijdt het dure development aanpassingen en verlicht het de klantenservice.

Verbeter jouw user interface design met

Werk samen met Soda voor jouw UI design

Bij Soda zijn we graag vanaf het begin betrokken bij een concept of product. Wij geloven in een geïntegreerde partnership waarbij we nauw samenwerken met jullie team. Onze specialistische teams zijn flexibel en toegewijd om jouw product van een succesvolle lancering te voorzien. Ook werken wij samen met de merk experts van visueel design bureau Resoluut voor de beste ontwerpen en merkbeleving. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met user experience design? Neem contact op met Flin.

Verbeter jouw merkbeleving

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Cases

Bekijk alle cases

Services