Service

User Experience design

Wij ontwerpen een ervaring waar je gebruiker écht blij van wordt. Natuurlijk moet die ook passen bij je business-doelstellingen en technisch haalbaar zijn. Maar we geloven dat user experience design, oftewel de gebruikerservaring, het succes bepaalt van je product of dienst. En daarmee ook wat mensen van je merk vinden. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

User experience design begint bij de gebruiker

We ontwerpen voor alle gebruikers. Van consumenten tot werknemers. Van jong tot oud. En voor verschillende nationaliteiten en achtergronden. Wie je klanten ook zijn, we willen ze eerst goed leren kennen. Want die inzichten helpen ons om een steengoed digitaal product te ontwerpen. De gebruiker staat in dat proces de hele tijd centraal. We leggen het prototype ook echt aan hem en haar voor, om het te valideren. Zo kunnen we snel leren en optimaliseren.

 

Lees hoe we dit hebben gedaan voor de sign-up van IKEA Family (en hoe we daar de gebruikers hebben geinterviewd)

Oog voor de business

Ja, de gebruiker is belangrijk. Maar we snappen ook dat je product of dienst business value moet hebben. En wij helpen die vergroten. Met oog voor groei, hogere efficiëntie en meer loyaliteit. Wij willen daarom dicht op de business werken, met korte lijntjes en veel samenwerking. Zo begrijpen we je uitdagingen snel en ontwerpen we iets wat echt waarde toevoegt.

 

Lees hoe we een nieuwe personeelsapp maakten voor Albert Heijn die het allemaal veel efficiënter en makkelijker maakte.

Thuis in alle branches

Het mooie aan ons vak is dat we elke keer weer in een nieuwe wereld mogen duiken. En die maken we ons snel eigen. Natuurlijk hebben we inmiddels al veel gezien: van grote corporates tot snelgroeiende scale-ups. En van e-commerce tot business-to-employee tools. Deze ervaringen nemen we allemaal mee als we met je werken. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar wat jou anders maakt. Daarom stellen we altijd veel vragen in het begin. Heel veel.

 

Met onze ervaringen van andere projecten een frisse blik doken we in de e-commercewereld van Bol.com om een steengoede app voor ze te ontwerpen.

Wat we voor je doen

  • UX / UI design
  • Concept design
  • Design sprints
  • Prototyping
  • UX research

Wil je meer weten over user experience design? Neem contact op

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Services