Service

Wireframing

Wireframes zijn de bouwtekeningen voor je website of app. Hierin worden de hiƫrarchie, features en stappen gedefinieerd. De informatiearchitectuur wordt afgestemd op de gebruiker, de business en de gewenste customer journey.

Blueprint voor hogere conversie

Wireframing wordt ingezet om verschillende doelen van een organisatie of product te behalen; meer efficiƫntie, een hogere conversie of een betere merkbeleving. Onze UX designers vertalen de gewenste customer journey naar een wireframe blueprint. Door middel van het uittekenen en visualiseren van de wireframe, definiƫren we de logische hiƫrarchie en hoe een website, app of product er uit moet gaan zien. Zo is duidelijk waar in het user interface design rekening mee moet worden gehouden. Een wireframe staat en valt met de customer journey. Als een gebruiker niet snel de gewenste informatie kan vinden, vertrekken zij van website. Onze wireframes zijn gericht op een soepele, snelle ervaring voor gebruikers zodat zij snel en gemakkelijk de customer journey doorlopen.

Wireframing tot prototyping

Door middel van wireframes worden alle stappen van de customer journey tot in detail uitgedacht en ontworpen. Zo wordt er met alle edge cases rekening gehouden. Na het visualiseren van de wireframe en customer journey in Sketch of Figma, zorgt Soda voor een user test. Dit doen wij om zeker te zijn dat het ontwerp het gewenste resultaat realiseert - een positieve gebruikerservaring en een geoptimaliseerde customer journey en sales funnel.

Meer over usertesting

Prototyping

Met een uitgedacht ontwerp in wireframes begint Soda aan een prototype. Met ons eenvoudige prototype ontdekken we nieuwe verbeterpunten en toetsen we onze aannames over het gebruik van een product.

Lees hier meer over de voordelen van prototyping.

Laat je wireframes door Soda ontwerpen

Soda wil altijd alles weten. Van start tot finish, onze wireframes doorlopen meerdere user en usability tests om keuzes te toetsen. Hiervoor werken wij samen met zusterbedrijf Milkshake Research. Onze samenwerking draagt bij aan een succesvolle productlancering en een verbeterde gebruikerservaring, wat allemaal een hogere conversie ondersteunt.

Met datagedreven optimalisaties zorgt Soda voor succesvolle lanceringen. Benieuwd naar hoe wij jouw product kunnen optimaliseren? Neem dan contact op met Flin opĀ 06-47588416, of vul het formulier hieronder in.

Kom in contact met onze UX experts

Managing partner

Flin Nortier

contact Flin Nortier

Cases

Bekijk alle cases

Services