Fixami

Een digitale revolutie in de gereedschap-industrie

Services

  • Digitale Strategie,
  • UX Design,
  • Digital Product Design,
  • UX Research

Of het nu gaat om een handhamer of een krachtige hogedrukreiniger, Fixami heeft alles wat je nodig hebt om de klus te klaren. Met hun innovatieve e‑commerceplatform en uitgebreide en exclusieve assortiment bedient Fixami zowel doe‑het‑zelvers als professionals. Op basis van het nieuw ontwikkelde merk hebben we een internationaal schaalbaar e-commerceplatform ontworpen, dat perfect aansluit bij de behoeften van hun klanten. Van UX strategie tot gedetailleerd ontwerp met bouwspecificaties in een geavanceerd design systeem.

device

Een nieuwe merkidentiteit toepassen

Fixami stelde zichzelf als doel om dé online leverancier van gereedschappen in Europa te worden. Samen gingen we aan de slag om het nieuwe merk toe te passen in een e-commerceplatform.

Met hun online winkel onderscheidt Fixami zich van de concurrentie. Hun nieuwe missie “Creating Better” legt een eenvoudige maar sterke connectie met de klanten en staat centraal in de nieuwe en rijke merkidentiteit van Fixami. Volledig online en met een persoonlijke aanpak helpen zij hun klanten bij hun ambacht. Hiermee worden de voordelen van online benut in een branche die traditioneel offline is.

Een digitale revolutie in de gereedschap-industrie

Van merk naar product

Met een opzet voor de perfecte merkbeleving ben je natuurlijk nog maar halverwege, want om de winkel te laten draaien moeten de functionaliteiten in de gehele customer journey aansluiten bij de gebruiksbehoeften en structureel staan als een huis. Alleen wat willen de huidige en toekomstige klanten van Fixami nu eigenlijk? Door de doelgroep strak te definiëren en het koopgedrag grondig te analyseren, hebben we ontdekt wat het meest effectief is voor de Fixami‑doelgroep. Op basis hiervan hebben we de ideale klantreis ontworpen, vanaf het eerste contactpunt tot aan de productdetailpagina, van de zoekfunctie tot aan het checkout‑proces.

Een digitale revolutie in de gereedschap-industrie

Beter maken

Met dit maatwerk e-commerceplatform bouwt Fixami aan hun merk, onderscheiden ze zich van de concurrentie en voldoen ze aan alle behoeften van professionele doe‑het‑zelvers. Hiermee zijn ze klaar om hun ambities op internationale schaal te realiseren.

Een digitale revolutie in de gereedschap-industrie

Award-winnend design

Het resultaat mag er zijn. Het nieuwe logo werd zelfs bekroond met een European Design Award Gold.

Services

  • Digitale Strategie - 
  • UX Design - 
  • Digital Product Design - 
  • UX Research

Awards

  • European Design Award Gold